Avís legal

A continuació es mostren les dades identificatives.

 

JOAN TORREBADELLA BARAT- Aut. Govern 130948/2013

 

Denominació social: Georisk International SL

 

N.R.T.: L-714047-H

 

Número de Comerç: 924677D

 

Registre de Societats: 18943

 

Domicili social: Carretera de les Agudes 3. AD400-Sispony (Andorra)

 

Correu electrònic: info@georisk-international.com

 

Telèfon: +376 341 952

 

Assessorament  i realització d'estudis relacionats amb els riscos naturals d'origen geològic i geotècnic, així com els relacionats amb les dinàmiques fluvial, torrencial i nival. La societat podrà així mateix realitzar altres activitats que constitueixin objectes accessoris o complementaris al principal indicat, tals com projectes de proteccions, plans d'emergència i gestió d'emergències, entre altres.

 

Titulació acadèmica: Lliènciat en Geologia, Master europeu en gestió d'emergències i Protecció Civil, Tècnic Superior de Protecció Civil.

 

Estat de la Unió Europea o de l'àmbit econòmic on fou concedida la titulació: Espanya

 

Aquest espai web ha estat creat per Georisk Internacional amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuaris.A través d'aquest Avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'aquest espai web, així com la relació entre la web i l'usuari. Accedint a aquest espai web s'accepten els següents termes i condicions: l'accés a aquest espai web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.

 

El simple accés a aquesta web no suposa iniciar cap tipus de relació comercial entre Georisk International i l'usuari.

 

L'accés i navegació en aquest lloc web suposa asceptar i conèixer els advertiments legals, condicions i termes d'ús continguts en ell.

 

El titular del web pot oferir productes i serveis diferents però similars als descrits en el web, sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substitueixin o complementin les presents condicions, i sobre les quals s'informarà a l'usuari en cada cas concret.

 

Contacte

GEORISK INTERNATIONAL

Caretera de les Agudes 3, Xalet Estrella

AD400 - Sispony

PRINCIPAT D'ANDORRA

Mòbil i whatsapp +376 341 952

 

e-mail:

info@georisk-international.com

Membre de

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Georisk International SL (2021) -- Carretera de les Agudes 3, AD400 Sispony, Andorra -- info@georisk-international.com -- Tel. +376 341 952